Erve Olde Sasbrink

Wanneer u kiest voor een verblijf bij Erve Olde Sasbrink, overnacht u in een eeuwenoude Hallehuis boerderij die origineel dateert uit het jaar 1888. In 2017 is de Erve volledig en intensief gerestaureerd door de huidige eigenaren, als vierde generatie van het geslacht Schotman.

Bij de verbouwing is er grote zorg gedragen voor het herstellen van het exterieur met daarbij bijzondere aandacht voor de oorspronkelijke details die in de loop dar jaren verlopen waren gegaan. Het interieur is er één die luxe en weldadigheid uitstraalt. Op deze manier combineert de erve het beste van beide werelden, gemak en authenticiteit.

De erve heeft vier prachtig ingerichte slaapkamers waarbij speciaal aandacht is besteed aan onze gasten met (kleinere) kinderen, een gezellige open keuken die van alle gemakken is voorzien en natuurlijk een zeer uitnodigende woonkamer.

Als het weer het toelaat kunt u heerlijk vertoeven op het terras en in de fruitgaard waar men diverse soorten vergeten fruit kunt vinden. En als koken uw liefhebberij is, zult u het heerlijk vinden om gebruik te kunnen maken van de verse kruiden in onze heerlijke kruidentuin.

Bij Erve Olde Sasbrink weten we dat als de kinderen genieten, u dat ook doet. Daarom is er speciaal voor hen een fijne speeltuin met natuurlijk een trampoline en diverse speeltoestellen van natuurlijke materialen. En natuurlijk is de temperatuur van de jacuzzi altijd meer dan aangenaam om met het hele gezin van te genieten.